Brisenmark Bygg & Fastighetsservice AB

Byggföretag Tullinge

Byggföretag Tullinge

Brisenmark Bygg & Fastighetsservice AB är ett pålitligt byggföretag som erbjuder hjälp med det mesta inom bygg, vi arbetar i bland annat Tullinge. Oavsett om du planerar en omfattande renovering, en tillbyggnad eller en nybyggnation, kan vi på Brisenmark Bygg & Fastighetsservice AB hjälpa dig att genomföra projektet på ett professionellt och effektivt sätt. Målet med vårt arbete är att göra verklighet av dina idéer och visioner. Här får du hjälp från start till slut, vi tar hand om hela processen.

Låt oss hjälpa dig i Tullinge med ditt projekt!

Vilka vi är

Vårt byggföretag är aktiva i Tullinge och dess närområde. Vi har gedigen och omfattande kunskap samt lång erfarenhet inom många olika områden, allt från ritningar till måleri. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder från första idé till slutgiltigt resultat. Du som kund behöver inte anlita flera aktörer för ditt projekt.

Byggföretag Tullinge

Vad vi gör

Av oss kan du få hjälp med allt inom bygg och fastighetsservice. Vi utför byggnationer, måleriarbeten, elinstallationer, VVS, golvläggning och mycket mer. Dessutom kan vi hjälpa till med diverse ritningar och ansökan om bygglov. Som kund kan du vara trygg i att du får all hjälp du är i behov av.

Byggföretag Tullinge

VÅRA TJÄNSTER

Bygg

Inom bygg har vårt byggföretag allsidig kompetens. Här kan du i Tullinge få hjälp med att bygga nytt såväl som att bygga om eller bygga till. Låt oss bygga ditt nya hus, sköta ditt altanbygge eller bygga ett staket som omringar din tomt.

Renovering

Vill du göra om kan vi hjälpa dig med din renovering. Vi har den kunskap som krävs för att renovera kök och badrum. I övrigt sköter vi golvläggning, fönster- och dörrbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar allt från golv till tak.

Bygglov

Ska du ansöka om bygglov kan vi bistå med hjälp under processen. Vi kan hjälpa dig med olika typer av ritningar också, bland annat A- och K-ritning samt köksritning. När du fått bygglov påbörjar vi bygget och hjälper dig hela vägen till slutligt resultat.

Fastighetsservice

Vi sköter tillsyn, drift och underhåll av fastigheter, här får du den hjälpen du behöver. Oavsett ifall du behöver genomföra en fuktkontroll eller underhålla ventilationen är vi rätt företag för dig.

Brisenmark bygg & fastighetsservice AB

Snöfinkvägen 17, 147 71 Grödinge
070-798 86 77
Byggföretag Tullinge